Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pácolt hús kisütése-hogyan?

Pácolt hús kisütése-hogyan?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég egyszerű kérdésnek hangzik, de szétizgaulom magam, mert fontos eseményre készül. A pácban van olaj.. Elég ha egyszerűen a pácban kisütöm, vagy azért még rakjak hozzá olajat?
2010. febr. 19. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól is függ,hogy miben sütöd.Én a grillen nem használok már több olajat,csak ami a pácban van.Ha tepsibe teszem,akkor még egy keveset öntök alá,de tényleg keveset.Nem áll az olajban,csak az alján van egy kevés.
2010. febr. 19. 14:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha a pácban van olaj, akkor én már nem szoktam alá tenni. Mondjuk én több olajba rakom egyébként is a pácot.
2010. febr. 19. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Én minimális zsiradékot használok. Olaj nélküli páclét szoktam csinálni, így ez alá öntök 1-2 evőkanállal, de ennyi elég. Ha már van a páclédben olaj, akkor többet nem kell bele tenni.


Az én módszerem: lefedve puhára párolom, majd leveszem a fedőt (alufóliát, tetőt, bármit) és ízlés szerint pirosra sütöm, ha akarom.

2010. febr. 19. 15:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!