Megfőzhetem-e a 3 napja lejárt csirke májat? Bontatlanul tároltam a hűtőben, csak a csomagoláshoz ért része barnább, de nem szagos.
Figyelt kérdés
2015. ápr. 8. 10:35
1/8 anonim válasza:
Bízz a szaglásodban!:)
Mondjuk sütésre alkalmasabb szerintem, ha már túlkoros.
2/8 anonim válasza:
Ha nincs szaga, megfőzheted nyugodtan.
3/8 anonim válasza:
Se hússal se belsőséggel se tojással nem kockáztatnám az egészségemet , pár száz Ft /kg-ja a csirkemáj . Ennyit egy fertőzés vagy kisebb lábadozás se ér neg nekem ennyit .
4/8 anonim válasza:
Majat biztosan nem csinalnam meg lejarat utan.
5/8 anonim válasza:
A máj nagyon kényes nyersen, én három napja a hűtőben tartva nyersen már nem készíteném el semminek.
Persze döntened neked kell.
Tényleg nem ér meg egy gyomorrontást fél kiló csirkemáj (200 ft )
Mellesleg én sem dobok ki azonnal mindent, de három napig tartanám nyersen a májat.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. 😊
2015. ápr. 8. 13:57
7/8 anonim válasza:
Persze azt akartam írni, hogy 3 napig én sem tartanám a nyers májat... (utolsó ) bocsi.
8/8 Dolores55 válasza:
Pont a májat, ami a leghamarabb romlik? Ne tedd! Fő az egészség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!