Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Konyhatunderek! Milyen desszer...

Konyhatunderek! Milyen desszertet tudnek osszehozni ebbol?

Figyelt kérdés
Nutellas desszertre gondolok leginkabb, de johet nutellamentes is. A lenyeg annyi, hogy se tojasom, se tejem nincsen, tehat valami roppant egyszeru hozzavalokbol keszult desszertet szeretnek, ha lehetseges ez.. Koszonom!
2015. ápr. 4. 17:44
 1/8 A kérdező kommentje:
Ne irjatok a nutellaskenyeret..
2015. ápr. 4. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
38%

Mi van még otthon nuttelán kívül:))

Vicces,hogy ilyen drága édesség megbújik a polcon, de a tojás és a tej újra pótlása elfelejtődik a bevásarláskor:))).

2015. ápr. 4. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
68%

Mi van otthon?

Ami meg a nutellát illeti: nálunk egyedül az unokám eszi, ezért van itthon, de mivel ritkán jönnek, sokáig tart, mire elfogy egy üveggel - azaz a nutella nem a mindannpi bevásárlásoban jelenik meg.

2015. ápr. 4. 17:56
 4/8 anonim ***** válasza:
15%

Jaj te mindent jobban tudó unokás nagyanyó annyira gondoltam, hogy belekötsz:D szánalmas vagy megkérdeztem mi van még otthon,de te is úgyan ezt megkérdezted nem vagyok hülye, gondoltam,hogy nem minden nap vesz nutellát a kérdező. Miért te milliomos te minden nap mész tojást meg tejet venni idióta grrr..

Ezek után a minden lében kétkanál nyanya után inkább offolom a kérdést válaszoljon ő....

2015. ápr. 4. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Kaptál válaszokat, de egyik sem tudott érdemben válaszolni. Cserébe összevesztek a nuttelán, hihetetlen...

[link]

[link] (ezt csak a piskóta recept miatt linkeltem)

[link]

2015. ápr. 4. 18:29
 6/8 anonim ***** válasza:
53%

Esetleg ez megkenve, összeragasztva nutellával:

[link]

2015. ápr. 4. 18:43
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
4-es jó nagy gyökér vagy, mellesleg tök jogos, hogy Nutella van otthon más meg nincs. Nálad mindig van otthon kenyér amikor felvágott? Sosem volt még olyan, hogy minden volt csak kenyér nem? Te pö.s. Kérdező edd magában. :D Vagy ha van akkor háztartási keksszel. :D
2015. ápr. 4. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
63%
Összegyűlt a sok konyhatündér tanácsot adni, jó látni, mennyi konyhatündér van! ;))
2015. ápr. 4. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!