Milyen sutit lehetne ezekbol osszehozni?
Azokhoz amiket szoktam kesziteni nincs meg minden hozzavalo,igy gondoltam hatha van valakinek otlete,hogy a meglevo alapanyagokbol mit lehetne osszehozni.
Kb 0,5 kg liszt
0,5 kg porcukor
Kb 0,5 l tej
Nagyon sok tojas es narancs,citrom
1 tabla tortabevono csoki(200 g)
Eleszto
sutopor
3 csomag kokusz reszelek
Mak
Rama
Nagyon edesseges kedvem tamadt:)
Piskota csoki öntettel
fánk
bögrés mákos
narancsos ét csokis torta
Rogton a kedvenceim jutottak eszembe, nagyon ajanlom mindegyiket, nem banod meg!
Sult madartej szelet
Tepsis raffaello
Gorog citrusos sutemeny
Hiper egyszeruek es hiperfinomak!;)
Narancsos csoki torta . 8 tojásbol 3db kakaós piskótát sütünk.
Krém.
csoki krém
1 zacskó Dr. Oetker ét csokis puding port
hagyományos módon megfőzük: Amikor kész és még meleg 20dkg jó minőségű ét csokit darabokban hozzákeverünk.
Majd a már langyos krémbe 2dl keményre felvert tejszínhabot keverünk: A tejszínhabba zselatint vagy habfixálót teszünk. Ezt bele keverjük a csokis krémbe . a narancs darabokat belekeverjük keverjünk a krémhez 1dl narancs likört./ha nincs elmaradhat/
Zselatin jobban összetartja a krémet:
A zselatinból Dr. Oetker kis tasakos zselatin por kell :
A csoki magyar Boci ét csokoládé :
2db narancsot szoktam a fehér részt is leszedem kisebb kockákra vágni ezt keverem a krémbe . Ha van otthon kandirozott narancshéjad mozsárral törd össze és ezt is belekeverheted a krémbe. kb 1 evő kanálnyi elég.
Ha piskotát kivülröl is a csoki krémmel szeretnéd bevoni akkor 2adag krémet készits. Kivülről én ét csokival szoktam bevoni ,és kandirozott narancs héjjal díszitem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!