A sonka mellé szeretnék egy pár füstölt kolbászt is főzni. A bőrével együtt főzzem, vagy előtte húzzam le róla?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 4. 07:37
2/3 anonim válasza:
Ha nem házi, akkor csak rövid ideig főzd, mert a bolti hosszú főzés után ehetetlenül száraz, kemény lesz.
3/3 anonim válasza:
Bőrével együtt, különben teljesen szétfő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!