Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti mit gondoltok ezekről az...

Ti mit gondoltok ezekről az ételekről?

Figyelt kérdés

A párommal nem jövünk ki kaja terén.Hiába főzök nem kell neki de még a szüleim se eszik meg.Azt mondják biztos finom de ők ezeket a kajákat nem szeretik. :(

Hagymás rántotta

Gombapörkölt tésztával

Tejszínes paradicsomleves betűtésztával

Tojásleves

Kenyérleves

Habart leves belsőséggel

Frankfurti leves

Fokhagymás Petrezselymes tócsni

Lencsefőzelék tejfölösen fasírttal

Paradicsomos káposztafőzelék fasírttal

Ikrapörkölt

Sült hal

Halászlé

Rántott tök

Sült tök

Gombasaláta

Burgonyapüré lecsóval (tojás és hús nélkül)

stb.

Gyakori nyalánkságaim:

Cukros tojás kenyérrel

Puliszka édesen

Tejberizs lekvárral

Kukoricagombóc

stb.

2015. ápr. 1. 04:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

Számomra teljesen normális ételsornak tűnik, nem értem mi a bajuk vele.

Fura ennyi mindent nem szeretni.

Akkor legalább segítenének azzal, hogy mi az óhajuk, mit szeretnének látni az asztalon.

Valahogy csak meg tudtok egyezni.

2015. ápr. 1. 07:24
 2/17 anonim ***** válasza:
80%

Ezek igencsak "üres" ételek nagyrészt, valami tartalmasabb is kellene.

Semmi húsféle nincs benne, zöldségek jóformán hiányoznak, és akkor is szétfött formában.

Ha ezek közül egy-egy hetente egyszer-kétszer van, az elmegy, de állandóan igencsak egyoldalú és semmi értékes tápanyag nincs bennük.

2015. ápr. 1. 07:34
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

Ezek többségét az én családom sem enné meg. A legtöbbje diétás, böjtös étel. A paradicsomlevesbe nem kell tejszín, ahogyan a lencsefőzelékbe sem.

A rántott zöldségek mellől hiányzik a rizs, krumpli köret és a tartármártás.

De hiányoznak az étrendedből a pörköltek, sült és rántott húsok is, és a zöldségköretek is.

Ez az étrend egy diétázónak vagy vegának felel meg.

2015. ápr. 1. 07:41
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
Igaza van a 2-es válaszolónak. Ezek nagyon üres kaják. Aki végig dolgozik egy napot, annak ezek nagyon kevesek! Néha-néha oké, de ha csak ilyen szinte hús nélküli kaják vannak az nagyon kevés. Pl. a burgonypüré lecsóval tojás meg hús nélkül, az minek? Cukros tojás kenyérrel, puliszka édesen, tejberizs lekvárral...stb...Minek?
2015. ápr. 1. 07:55
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Ezekből alig van pár étel amit én megennék, a többségére rágondolni sem bírok.
2015. ápr. 1. 08:40
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem sokan félreértették a kérdést, ez nem étrendként szerepelt, felesleges lett volna odaírni hogy rizzsel, amikor a rizst szinte mindenki megeszi.

Kérdező, én azt tudom erre mondani hogy a felsorolt ételek nagy része tényleg megosztó: hal, belsőség, gomba, tök, főzelékek, ezeket sokan nem szeretik. Én talán a felét ha megenném. Viszont a hagymás rántottával nem tudom mi a baj.

2015. ápr. 1. 09:02
 7/17 anonim ***** válasza:
70%
6-os: Hogy-hogy nem étrendként? Hanem miként? Akkor mi a kérdés? Mit értettünk félre?
2015. ápr. 1. 09:04
 8/17 anonim ***** válasza:
70%

Ezek az ételek dolgozó embernek üres. Alig van ha van egyáltalán benne tápérték, fehérje. Vannak ételek amiket én személy szerint sosem csináltam, és ha megcsinálnám a férjem és a szintén dolgozó 23 éves fiam ételestül kizavarna a konyhából. PL: cukros tojás kenyérrel. Ez valami borzalom lehet. Vannak ételek amiket vagy szereti az ember vagy nem. Én pl: nem eszek sült tököt, a férjem szereti. Az ikrapörkölt az egyszerűen mondva egyenértékű a moslékkal.

A Hagymás rántotta, Frankfurti leves, tojásleves, Halászlé nálunk is szokott lenni. De ezek az ételek azok amikor "nincs kedvem főzni, gyorsan odakészítek egy halászlevet" vacsora.

2015. ápr. 1. 09:19
 9/17 anonim ***** válasza:
82%
Többnyire átlagos, hétköznapi kaják. Nem vendégségbe valók, de munkából hazaérve csütörtök este bekanalazni mindegyik jó. Mondjuk a cukrozott tojáson kikerekedett a szemem.
2015. ápr. 1. 09:35
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
hát jónéhánytól kirázott a hideg. ilyen pl a cukros tojás meg a belsőséges leves is.
2015. ápr. 1. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!