Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fincsi vajas pogi?

Fincsi vajas pogi?

Figyelt kérdés
Olyasmi vajas pogácsát szeretnék csinálni,amit régen ettem az oviban. Annyira finom és azóta sem ettem olyat. Jó recepteket szeretnék,ha nem gond! :)
2015. márc. 29. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Az internet tele van receptekkel. De ha TE őrzöl egy ízt ovis korodból, az nem biztos hogy megkapod.
2015. márc. 29. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
34%
Ingyom-bingyom fogod a kisz vajackát, tutálibe-málibe liszteckét, kici kezeckéddel gyirmi-gyurmázod...
2015. márc. 29. 16:52
 3/6 A kérdező kommentje:
Tudom,nézegettem is recepteket,csak gondoltam hátha valaki tud valami családi receptet,mert neten nem mindegyik az. De hát nem gondoltam volna,hogy gondot okoz ebben a témakörben receptet írni,amikor erről szól.
2015. márc. 29. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:

20 dkg liszt

10 dkg vaj (olvasztottam)

fél tojás

1 dl tej (az élesztőfelfuttatáshoz, de én vízben csináltam), meg még, amennyit felvesz a tészta

tetejére opcionálisan reszelt sajt

Ezeket összegyúrod, centisre nyújtod. Szaggatod, lekened tojással és a tepsiben állni hagyod kb. egy órát.

180-ra előmelegített sütőben 12-15 perc alatt megsütöd.

Ebből a mennyiségből stampedlis pohárral szúrva (jó, ez volt a legkisebb átmérőjű :D ) kb. 32 db jött ki.

2015. márc. 30. 16:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a tésztájába most gyúrtam medvehagymát meg egy pici reszelt sajtot is, mert megkívántam :)
2015. márc. 30. 16:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Kipróbálom minél előbb. Medvehagymával nagyon fincsi,bár ahhoz szoktam tenni napraforgómagot. Azzal nagyon jó. :D
2015. ápr. 2. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!