Ismertek a vajas krémen kívűl, más olyan krémet ami legalább annyira sűrű és lehet használni torta bevonáshoz?
Figyelt kérdés
2014. nov. 11. 21:56
1/4 anonim válasza:
pl. gőz felett cukorral felvert tojásfehérje
3/4 anonim válasza:
Mi párszor szedres mascarponét használtunk répatortához :) Nem volt valami hű, de ízes, de a répatorta igen gazdag volt, azzal rendben volt nagyon. De nyilván lehet ízesíteni jobban is, mint mi tettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!