Nem lesz lágy ez a krém? Alkalmas torta töltésére?
Figyelt kérdés
A vaníliakrémhez
400 ml tej
100 g cukor
1 csomag vaníliás pudingpor
1 tojás sárgája
A vaníliakrémhez a pudingport, a tojássárgáját és a cukrot 100 ml tejjel csomómentesre keverjük. A maradék tejet felforrósítjuk, hozzáöntjük a pudingos részt, majd sűrűre főzzük.
2014. nov. 11. 19:52
1/3 anonim válasza:
Meg kell várnod,amig kihül és akkor nem lesz folyós.Ha habosra keversz hozzá 20dkg vajat és összekevered a krémmel tuti finomabb lesz.
2/3 anonim válasza:
Egy csomag pudingporhoz általában fél liter tejet írnak elő.4 dl tejjel kicsit sűrűbb lesz, de nem hiszem, hogy 1 tojássárga eléggé besűríti, hogy ne kanállal kelljen enni a tortát.
Én is azt ajánlom, hogy margarint keverj ki pl a fele cukorral, s a kihűlt pudingot kanalanként keverd hozzá!
3/3 anonim válasza:
Egy gyümölcstortához elég, és finom is, de egy normál torta (háromlapos) betöltéséhez és bevonásához nagyon kevés. Legalább a duplája kellene, vagy, ahogy írták vajas/margarinos-cukros társítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!