Tudnátok bevált receptet ajánlani "kínai" kajához?
Hozzavalok:
- sargarepa
- hagyma
- edeskomeny - elhagyhato
- gomba
- csirkeresz - en nem mellbil csinalom, mert az szaraz
- fuszerek: kis so, bors, orolt gyomber, es szojaszosz-balzsemecet keverek (ha szereted, tehetsz hozza kis chilit is)
- teszta
Elkeszites:
1. a tesztat kifozod nem full puhara, a zoldsegeket csikokra vagod
2. serpenyoben hevitesz egy kis olivaolajat, radobod a csirket
3. lepiritod, melle dobod a hagymat, par percig meg piritod
4. utana megy a tobbi zoldseg, meg a fuszerek, es a szojas-ecetes szosz
5. ujabb nehany perc mulva belekevered a tesztat, ha kell fpluszban fuszerezel, vagy teszel hozza kis szojaszoszt, hogy szaftosabb legyen, es kesz
Mi mindig hasonloan csinsljuik es fincsi. Jo, nem echte kinai, de az nem baj.
Én másképp, másfélét csinálok. De a tészta rész eléggé adja magát. Veszel tésztát, amilyet szeretnél, aztán szójaszószon lesütöd.
Ha spéci kínai tésztákat veszel, és spéci kínai fűszereket, akkor kínaisabb lesz. De lényegében csak egy pirított tészta, semmi különleges nincs benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!