Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Fagyasztva vagy felengedve?

Fagyasztva vagy felengedve?

Figyelt kérdés
Találtam a hűtőben egy kis fagyasztott kolbászt meg hurkát, szerintetek mielőtt megsütőm engedjem fel vagy fagyottan is bemehet a sütőbe ? bocsi de még kezdő vagyok :S
2010. febr. 16. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
10 perccel sütés előtt kiveszem a fagyiból és fagyottam szoktam tepsibe tenni. ne felejtsd el villával megszurkálni (ezért kell a 10 perc konyhameleg, akkor már meg lehet szúrni), hogy ne durranjon ki a bőre sütés közben. először kislángon sütöm, majd ha kiállta a tűpróbát (beleszúrsz egy tűt és ha nem nyers cucc ragad rá), akkor meglocsolom a saját zsírjával és még 10 percig nagy lángon megpirítom. szoktam köré darabolt krumplit is tenni, isteni finom, mikor együtt sülnek.... mmmmm
2010. febr. 16. 15:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
huh köszönöm :) én is pont arra gondoltam hogy csinálok köré egy kis krumplit :)
2010. febr. 16. 15:45
 3/3 anonim ***** válasza:

fagyasztottan simán mehet..de ne felejtsd el kisúrkálni, mert sülés közben kidurran!!!

káposzta+krumpli+mustár..utolérhetetlen..kedvencem:)

2010. febr. 17. 18:19
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!