Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Sajtkrémes-gombás hús? Hogyan?

Sajtkrémes-gombás hús? Hogyan?

Figyelt kérdés
fejben elterveztem egy kaját. olyanra gondoltam, hogy húst felkockázom, gombával összefőzöm és a végén tejszines-sajtkrémes szaftja lenne. ezt hogy lehetne megcsinálni? fűsek mik illenek bele?

2015. márc. 12. 20:37
 1/3 anonim ***** válasza:
A sajtkrémet kihagynám belőle (az ömlesztett sajt nem is egészséges), a tejszín-hús-póréhagyma csodálatos párosítás. Gombával nem ettem még, de szerintem illene hozzá! Sütőben is elkészítheted. Olajra a hússzeleteket (csirkemellfilé, póréhagyma felkarikázva, főzőtejszínnel leönteni és hagyni sülni. Nagyon finom!
2015. márc. 12. 21:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

- hagymát olajon megdinsztelsz (én csíkokra vágnám, mert imádom, de apró kockákban is jó)

- rádobod a felkockázott húst, fehéredésig pirítod, aztán a gomba

- fűszerezed: tárkony, majoranna, só, bors; esetleg rozmaring, vagy kakukkfű (mi ezeket szoktuk ilyen ételbe és sokat - , rozmaring és kakukkfűből ne annyira, mert intenzívek)

- pici vizet öntesz alá, és fedő alatt puhára főzöd

- közben egy tálkában összekutymolod a sajtkrémet, meg tejszínt (esetleg kis vízzel hígíthatod, ha sűrűnek találod)

- mikor megfőttek a dolgok, ráöntöd, és pár percig együtt is rotyogtatod őket


Jó étvágyat! :)

2015. márc. 12. 21:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
2. válaszoló, ugyanígy gondoltam el :))
2015. márc. 14. 18:20

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!