Gombás pizzához a gombát nyersen kell rárakni?
nyers gomba
Most akkor nyersen vagy kicsi olajon dinszteljem meg?
A konzerv gombát nem árt lecsepegtetni és megszárogatni, és ha akarod meg is lehet pirítani kicsit (a konzerv gombának szerintem kb. 80%-a csak víz, olyan rágós és szar...), de nyersen is ráteheted. A mirelitet érdemes kiengedni, különben átvizezi a pizzádat :)
A friss, nyers gombát nyersen tedd rá természetesen. Ahogy írták, a gomba hamar, kb. 3-4 perc alatt átsül, szóval emiatt nem kell aggódnod.
Én gyakran használok szeletelt fagyasztott gombát (én teszem el ), ha pizzára teszem, akkor egy tányéron egy konyhai törlőn szétterítem, és 1 percre megmikrózom.
ekkor a felesleges víz kimegy belőle,(a papír felszívja) és minden oké, ha pizzára teszem.
Friss nyers gombával nem kell semmit előtte csinálni, nyugodtan rá lehet tenni a paradicsomos vagy akár a tejfölös alapú pizzára nyersen is.
Míg a pizza megsül, a gomba is vígan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!