Szerintetek melyik a legfinomabb köret a vörösboros marhapörkölthöz? Ha lehet mondanátok valami hozzáillő bort is?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 19:02
11/17 anonim válasza:
Tarhonya vagy főtt krumpli. Tekintve hogy eleve vörösborral készült, így száraz vörös illene mellé.
12/17 anonim válasza:
mi krumplipürével (vajas, tejfölös) szoktuk, nagyon fini. borhoz sajnos nem értek :-(
13/17 anonim válasza:
Szigorúan deszkán szaggatott nokedli.utána egy pohár kékfrankos félédes, vagy egy jó kis fröccs...
14/17 anonim válasza:
Nokedli, vagy hagymás pirított dödölle :)
15/17 anonim válasza:
Minden szakácskönyv szerint is nokedli.A tarhonyát legfeljebb összefőzve tudom elképzelni.
16/17 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek!!
2010. febr. 15. 17:25
17/17 anonim válasza:
galuska!(de tarhonyával is isteni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!