Sütés közben miért durran szét a hurka?
Figyelt kérdés
2010. febr. 14. 17:42
2/8 anonim válasza:
Nem tömik meg szakszerűen és nem jó a bél minősége amibe töltik.Néha tisztítás közben elvékonyodik.Nehéz jó hurkát csinálni főleg gyárilag a házi az igazi csak kevés helyen lehet kapni igazit.
3/8 anonim válasza:
Szurkáld meg sütés előtt villával! Segít.
4/8 anonim válasza:
A szurkálás nem mindig segít,bolti hurkák közül durrant már szét nekem is, hiába szurkáltam.
5/8 anonim válasza:
Sajnos a szurkálás azt eredményezi,hogy szétfolyik az egész sütésnél :(
7/8 anonim válasza:
Nem főzték meg rendesen a rizst, ami sütéskor megdagad, és szétdurran a bél.
8/8 anonim válasza:
Ha ez mind igaz lenne, akkor a sütödékben, ahol kolbászt, hurkát árulnak sülve, sohase tudnál hurkát enni. Pedig ők aztán a legolcsóbbol sütik, aranyáron. Egy győri ujságban leírták egyszer a titkot, csak én elfelejtettem. Ha összefutok az ujságíróval, aki a barátom, megkérdezem, és közzéteszem ugyanitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!