Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ha egy étel leírásában az...

Ha egy étel leírásában az van, hogy vajon pirítjuk a hagymát (többi lent)?

Figyelt kérdés

Így szól a recept "A vajat felolvasztjuk, és üvegesre pirítjuk rajta a felkockázott vöröshagymát."


Kérdésem a következő. Sima (joghurtos) Delma vaj megfelelő erre? Nem szeretnék hülyeséget csinálni és elrontani, ha nem jó.



2015. febr. 27. 17:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A Delma nem vaj, hanem margarin.


A célnak megfelel, de az íze nem lesz ugyanolyan. A vaj lényegesen finomabb.

2015. febr. 27. 17:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet a következő:

Vannak zsírpártiak, vajpártiak és olyanok, akinek minden olezanc. Mindenki a saját módszerét foga dícsérni.

De ha eltérsz a recepttől, az étel úgy is sikerülhet, de az íz már nem lesz az, melyet a költő álmodott meg.

2015. febr. 27. 21:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:

Végül kipróbáltam, de kapott olajat is. És nem lett rossz, sőt. De kíváncsiságból legközelebb "rendes" vajjal csinálom, mert kíváncsi vagyok mennyit számít.


Köszi mindenkinek!

2015. febr. 27. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!