Ha egy étel leírásában az van, hogy vajon pirítjuk a hagymát (többi lent)?
Figyelt kérdés
Így szól a recept "A vajat felolvasztjuk, és üvegesre pirítjuk rajta a felkockázott vöröshagymát."
Kérdésem a következő. Sima (joghurtos) Delma vaj megfelelő erre? Nem szeretnék hülyeséget csinálni és elrontani, ha nem jó.
2015. febr. 27. 17:10
11/13 anonim válasza:
A Delma nem vaj, hanem margarin.
A célnak megfelel, de az íze nem lesz ugyanolyan. A vaj lényegesen finomabb.
12/13 anonim válasza:
A helyzet a következő:
Vannak zsírpártiak, vajpártiak és olyanok, akinek minden olezanc. Mindenki a saját módszerét foga dícsérni.
De ha eltérsz a recepttől, az étel úgy is sikerülhet, de az íz már nem lesz az, melyet a költő álmodott meg.
13/13 A kérdező kommentje:
Végül kipróbáltam, de kapott olajat is. És nem lett rossz, sőt. De kíváncsiságból legközelebb "rendes" vajjal csinálom, mert kíváncsi vagyok mennyit számít.
Köszi mindenkinek!
2015. febr. 27. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!