Nagy mennyisegü szezammaggal tudtok receptet, barmilyent?
320 gramm, hamarosan lejar a szavatossaga
Sütemeny vagy barmi
Zoldsegfasirtgolyokba vagy panirnak felhasznalva ajanlom en is, csirkemellet, sajtot,zoldsegeket egyarant befedhetsz vele. Nagyon finom!
Illetve: pogacsa, sokmagvas kenyer, sosrudacskak, haziropi, soskifli egyarant izesitheto vele. Salatara is szorhatod.
Köszönöm a jo szandekot, ötleteket, föleg a fagyasztoba tevest, es a masodik valaszadonak, ha megirod a kenyerreceptet! A kerdesem, hogy igy nem fagy egy darabban össze? Es miröl ismerhetö fel, ha megavasodott?
Kevesebb mennyisegü szezammaggal termeszetesen mar paniroztam hust, gombat is, es azon kivül, h iszonyatos idötöltes picik mellett, egyaltalan nem volt sikere. (Mellesleg nem egyszerü a szamitogepig sem eljutni, h benezzek a kerdeshez). Sajnos a gyerekek sem nyitottak az uj receptekre (ahogy ezt apatol es rokonsagatol latjak), igy jobb lenne ha inkabb "nem lathato" formaban lenne jelen a szezammag :), de ezt nem irtam, mert nem akartam bonyolitani a kerdest. Ezen kivül nem sok lehetöseget ismerek, salatat, müzlit es joghurtot kepesek nem megenni ha ilyesmi is van benne...stb.
Elesztös dolgokat imadom, sokat sütöttem regebben, es pont a gyerekeim ota nem tudok, igy csak fasirozottba szoktam par kanallal tenni, emiatt is maradt meg nagy mennyiseg. Igy erdekelne a kenyerrecept, hatha gyorsabban megvan, vagy ha nem most, majd egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!