Csináltál már rántott palacsintát?
Milyen, és mivel töltötted meg?
Láttam a hal a tortán c. műsorba, hogy Győzike készített ilyet, de akkor halodtam elősször erről és gondoltam kipróbálom, ma úgyis palacsintát sütök, egyet, kettőt kirántok :)
Finom??? Mivel érdemes megtölteni a palacsintát, ha ki lesz rántva?
A besamel leírását megtalálod a neten,könnyű elkészíteni.
Én a rántott palacsintát pl. húsvétkor, a maradék főtt sonkával töltöm: ledarálom, fűszerezem, kevés tejföllel, tormával lazítom, snidlinget, pritaminpaprikát aprítok bele. Betöltöm a palacsintát, panírozom és kisütöm.
De ugyanilyen finom, ha maradék pörköltből készítesz hasonló tölteléket (nyilván torma nélkül :=) ). Ennél a tölteléket a pörköltszafttal és egy kis tejföllel lazítod. Vigyázz, hogy ne legyen híg!
Virsli,sajt szeletekbe tekerve,palacsinta plusz
panir.
Mi is szoktunk csinálni rántott palacsintát, de rizzsel töltjük.
A rizst megfőzöd, ízesíted só, bors, reszelt sajt és tejföllel (ízlés szerint). A kész palacsintába (persze sós palacsinta) ezt beletöltöd, feltekered és kirántod.
Isteni finom ketchuppal!!!
Imádom
:)
Na a rizseset meg is csinálom valamelyik nap :)
Kösziiiiii
Én vagyok a rizses. :)
Örülök, hogy ízlett. Nagy kedvencem, bár nem csinálok túl sűrűn. Kb.: fél évente egyszer, de akkor vagy 3 napig azt eszek.
:) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!