Meddig áll el egy krém nélküli süti?
Olyan sütiről lenne szó amiben liszt, cukor, vaj, tej meg pár tojás van. Ezek közül talán a tojás romlik leghamarabb.
Körülbelül meddig állna el kint a konyhaasztalon légmentesen lezárva valamit meddig sima hűtőben?
Ha a tojás benne nem nyers - márpdig a sütit meg szokás sütni -, akkor akármeddig eláll.
Esetleg a letakarás miatt elkezdhet penészedni - de azt látod, vagy annyira kiszárad, hogy ehetetlen lesz.
Értem, köszi a választ:)
Természetesen, sütve van a tojás benne, igen:)
És mik a tapasztalatok kb mikortól kezd el penészedni ha le van takarva? 2-3 múlva csak?
Tedd a mikróba, vagy a hideg sütőbe, ezek légmentesen zárnak.
Egy hétig is eláll benne egy kevert süti, muffin.
Ezekben nem penészesedik meg napok múlva sem, max egy kicsit szárazabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!