Hideg sult melle milyen koritest ajanlanatok?
Nem tudom, ez mennyiben tér el a te ízlésednek a majonézes krumplitól, de nekem rögtön a majonézes kukoricasali, vagy a sajtos-gyümölcssali ugrott be. :)
De esetleg csak gyümölccsel is kipróbálhatod, én már ettem hideg sültet konzerves őszibarackkal, nagyon finom volt vele. :)
Remélem tudtam segíteni!
PL én szoktam ilyent is csinálni, amit nagyon szeretünk:
megvágom a krumplit szalmakrumplinak, bele teszem egy tepsibe amibe van esetleg egy kicsi olaj, ahogy teszem közbe sózóm, borsózóm, petrezselyemzöldezem,pirospaprikázom, majorannázom:))) és a mikor az egészet bele tettem a tepsibe akkor a tetejét is megfűszerezem.Aztán felöntöm a feléig vizzel és lefödöm.Esetleg egy-egyet kavrok rajta, de nagyon óvatosan mivel amikor kezd már puhulni a krumpli akkor már törik össze. De nagyon finom, a legvégén amikor kész van szoktam rá sajtot vagy túrót is tenni rá és visszateszem a födöt pár percig h elolvadjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!