Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsintába milyen nem...

Palacsintába milyen nem hagyományos töltelék ismertek?

Figyelt kérdés
szóval érdekelne sós édes egyaránt milyenek ismertek? kakaópor lekvár fahéj nutella után milyenek vannak amik nem szokványosak de finomak és könnyen elkészíthetõek?
2015. febr. 16. 09:53
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
az a durva,hogy sósan én még toroskáposztát is el tudnék képzelni benne vagy a palacsintára méretezni a káposztát és a kettõbe töltöttkáposzta tölteléket ezáltal kapunk egy töltött káposztás palacsinta tekercset nyami:)
2015. febr. 16. 21:45
 22/24 A kérdező kommentje:
bár szerintem a töltöttkáposztásnál valami kenyérszerübb tészta lenne optimális nem ez a tojásos féle.
2015. febr. 16. 21:48
 23/24 anonim ***** válasza:
A parom kedvence a cukros citromos, tipikusan magyar barbarsag ;-)
2015. febr. 17. 12:07
 24/24 Márciuska ***** válasza:
Sós palacsintába mindig tejfölös krumplipürét teszek. (Főtt krumpli összetörve, só, tejföl, kevés vaj vagy olaj). Vagy pedig sós, tejfölös túrót. Volt, hogy a túrósba tettem némi vegyes szelett savanyúságot is. Édes palacsintába teljesen kreatívan, ami épp a kezembe kerül. Volt már fahéjas cukros, mézes, mézes-diós, vaníliapudingos, friss epres, csokikrémes (tejföl+cukor+kakaópor), édes túrós áfonyalekvárral, mákos-baracklekváros stb. Tényleg, most jut eszembe, egyszer ki kéne próbálni kávékrémmel vagy kapuccsínókrémmel! Ha egy csöpp tejfölbe cukrot és nescafét keverek, lehet, hogy nem lesz rossz!
2015. febr. 20. 08:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!