Palacsintába milyen nem hagyományos töltelék ismertek?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
- sonka-kukorica-sajtkrém
- tejföl-sajt
- gomba-sajt-joghurt
- kecsöp-gomba-sajt
- túró-lekvár-kakaó-porcukor
- szalonna-túró-porcukor
- lekvár-dió
- kakaó-tejszínhab
- túró-áfonyalekvár
- sonka-mexikói z.keverék
- kolbász-curry
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
- puding-lekvár
- tejföl-porcukor
- káposzta-bors-só
- pácolt hering-sajt - ez volt az eddigi legdurvább :D
De amúgy kb. bármit lehet bele tenni, határ csak a képzelet
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Édesek: puding, Nutella gyümölcsök -eper, banán-,. gyümölcsök, tejszínhab, vajkrém, magok (dió, mogyoró, kesudió, mandula, stb.), krémeket.
Sósak: Bármilyen zöldségek, ketchup, majonéz, mustár, tejföl, különböző sajtok, húsok, halak.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A panírozott palacsinta isteni finom. én darált pörkölttel, vagy jó házi csirkemájpástétommal szoktam megtölteni, feltekerni, bepanírozni és kirántani.
tejfölös, gombás is nagyon finom, érdemes kipróbálnod a rántott palacsintát.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Anyósom sűrűre főzött gombapaprikással tölti meg, összehajtogatja a palacsintákat kis csomagokká, belepakolja egy jénaiba, meglocsolja tejföllel, rá reszelt sajt és nyomás a sütőbe. Hú, de szeretem!
Amikor a párom először vitt engem haza hogy bemutasson a szüleinek, anyukája ezt készítette, hát engem szó szerint odaetetett vele a házhoz :D
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
Nekem a kedvencem a daralt dio-hazi baracklekvar kombo.:)
De nagyon ajanlom a kremturo-ribizliontet parost, a mak-meggybefott-porcukor, es a kokusz-etcsoki parost is.
Sosak kozul a sajtosra eskuszom. Mar a serpenyoben is tegyel ra szeletelt sajtot, susd ossze es a tetejere is reszelj talalasnal. Tejfollela legjobb vagy egy kis fuszeres joghurttal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!