Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Palacsintába milyen nem...

Palacsintába milyen nem hagyományos töltelék ismertek?

Figyelt kérdés
szóval érdekelne sós édes egyaránt milyenek ismertek? kakaópor lekvár fahéj nutella után milyenek vannak amik nem szokványosak de finomak és könnyen elkészíthetõek?
2015. febr. 16. 09:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
ja meg a szalonnás tepertős is meg a káposztás is. az édesekből meg a pudingos gyümölcsös kókusszal megszórva ííjj:_D
2015. febr. 16. 15:23
 12/24 A kérdező kommentje:
meg ha belegondolok kipróbálnám a túrós-mazsolásat is meg a mákos lekvárosat is meg esetleg a fahéj-méz keveréket is hihihi:D
2015. febr. 16. 15:26
 13/24 anonim ***** válasza:

- sonka-kukorica-sajtkrém

- tejföl-sajt

- gomba-sajt-joghurt

- kecsöp-gomba-sajt

- túró-lekvár-kakaó-porcukor

- szalonna-túró-porcukor

- lekvár-dió

- kakaó-tejszínhab

- túró-áfonyalekvár

- sonka-mexikói z.keverék

- kolbász-curry

2015. febr. 16. 15:28
 14/24 anonim ***** válasza:

- puding-lekvár

- tejföl-porcukor

- káposzta-bors-só

- pácolt hering-sajt - ez volt az eddigi legdurvább :D

De amúgy kb. bármit lehet bele tenni, határ csak a képzelet

2015. febr. 16. 15:30
 15/24 anonim ***** válasza:

Édesek: puding, Nutella gyümölcsök -eper, banán-,. gyümölcsök, tejszínhab, vajkrém, magok (dió, mogyoró, kesudió, mandula, stb.), krémeket.

Sósak: Bármilyen zöldségek, ketchup, majonéz, mustár, tejföl, különböző sajtok, húsok, halak.

2015. febr. 16. 15:47
 16/24 anonim ***** válasza:

A panírozott palacsinta isteni finom. én darált pörkölttel, vagy jó házi csirkemájpástétommal szoktam megtölteni, feltekerni, bepanírozni és kirántani.

tejfölös, gombás is nagyon finom, érdemes kipróbálnod a rántott palacsintát.

2015. febr. 16. 16:24
 17/24 A kérdező kommentje:
énis így gondolom de a rántás nem lessz kicsit gyenge? nem fog kifolyni a cucc belőle?
2015. febr. 16. 18:00
 18/24 A kérdező kommentje:
de most,hogy belegondolok tudjátok mit raknék bele? 1 konzerv rio mare mexikói tonhalsalátát aztán tejfölt rá és zabálni. ez mennyire jó 5let?
2015. febr. 16. 18:05
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Anyósom sűrűre főzött gombapaprikással tölti meg, összehajtogatja a palacsintákat kis csomagokká, belepakolja egy jénaiba, meglocsolja tejföllel, rá reszelt sajt és nyomás a sütőbe. Hú, de szeretem!

Amikor a párom először vitt engem haza hogy bemutasson a szüleinek, anyukája ezt készítette, hát engem szó szerint odaetetett vele a házhoz :D

2015. febr. 16. 20:33
 20/24 anonim ***** válasza:

Nekem a kedvencem a daralt dio-hazi baracklekvar kombo.:)

De nagyon ajanlom a kremturo-ribizliontet parost, a mak-meggybefott-porcukor, es a kokusz-etcsoki parost is.

Sosak kozul a sajtosra eskuszom. Mar a serpenyoben is tegyel ra szeletelt sajtot, susd ossze es a tetejere is reszelj talalasnal. Tejfollela legjobb vagy egy kis fuszeres joghurttal!

2015. febr. 16. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!