Mit csináljak hogy a tészta ne ugorjon össze?
Zserbót szeretnék sütni barátomnak valentin napra, mert az a kedvence. Azonban már többször próbálkoztam vele, és a vége az lett hogy felrobbantam, és összecsaptam az egészet (szó szerint) és kisütöttem egybe :D :D
Amikor kinyújtom a tésztát folyamatosan összeugrik és nem csak egy kicsikét, hanem kb a kinyújtott méret felére.. aztán akárhogy húzom szét, szétszakad a tészta és közben összemegy...
A végeredmény egy rész romhalmaz.. van ahol nincs tészta, van ahol a tészta vastagsága eléri a 2cmetr is, van ahol nyers marad a tészta... már gyomorgörcsel állok neki mert félek az lesz a vége hogy kivágom az egészet az ablakon.
Az nagyon hülye megoldás hogy kisütöm a tésztát egybe majd a végén lapokra vágom? mint a piskótát... :D
Nem vagyok egy konyhatündér úgyhogy nem is nagyon értek hozzá, hogy pontosan mit és hogyan kellene.
Ha valaki egy jó receptet is adna, azt is megköszönném :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!