Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Az üveges borsót kell főzni...

Az üveges borsót kell főzni vagy nem?

Figyelt kérdés

Rizibizit szeretnék készíteni, és vettem hozzá egy bolti, üveges borsót. Ezt meg kell főzni mielőtt hozzákeverem a rizshez, vagy úgy ahogy van mehet bele a rizsbe?

Köszönöm


2015. febr. 10. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, söt nem is szabad, mert megkeményedik.


A borsót csurgasd le és kevetd a rizsbe.

2015. febr. 10. 13:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
56%

Az üveges mindig főzött. Ha igazi olaszos rizibizit szeretnél, akkor ehhez való rizst érdemes venni, s fagyasztott borsót, meg fehérbort. Igaz, ez a rizs drága, s mi magyarok nem nagyon szeretjük az összeálló rizst, de hát az igazi olyan, szinte kása.

Én nem biztos, hogy leönteném a levét, ha már üvegesre fanyalodom.

2015. febr. 10. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
44%

Rizshez ne használd a levét, mert nagyon konzervízű.

És, legközelebb tényleg inkább vegyél egy 450 gr-os fagyosat, sokkal finomabb, teljesen friss íze van.

2015. febr. 10. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
rendben, köszönöm.
2015. febr. 10. 17:26

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!