Az üveges virslit meg kell főzni, vagy elég csak megmelegíteni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 10. 14:23
1/7 anonim válasza:
Minden virslit csak át kell melegíteni. Az üvegest is . de nézd meg a címkét az üvegen ott kell lennie,hogy mit csinálj vele.
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyik se nyers ma már.
Meg hús se sok van benne, szóval biztos nem lesz bajod a nyers hústól :D Általában melegíteni kell.
3/7 A kérdező kommentje:
Nem magyarul van rajta.Egyébként finom,olyan füstölt íze van.A gyereknek azért lehet jobb ha megfőöm.
2014. ápr. 10. 23:59
4/7 anonim válasza:
A virsli főtt árú, csak melegíteni kell, de ha szereted hidegen, akkor úgy is megeheted.
5/7 anonim válasza:
Üveges virsli!A mindenit,de sok szemetet árulnak!
6/7 Atisbe válasza:
Ma már a virslit csak átmelegitik,az kész termék.pláne üveges,vákumcsomagolt.de a lédig is csak mikor felforr a viz 1-2 perc és kész
7/7 anonim válasza:
Jobb serpenyőben egy kis olajon megsütve, mint melegítve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!