A barátnőmet szeretném meglepni egy vacsorával Valentin napra, de sajnos nincs sok ötletem, hogy mit csináljak. Van esetleg ötlet? Olyan kellene ami finom, nem eszeveszett bonyolult elkészíteni, de nem is olyan prosztógasztró mint egy rántotta, és amit egy átlagos egyetemista pénztárcája elbír. Köszönöm előre a válaszokat. :)
Köszönöm a választ. Sajnos nem szereti a belsőségeket. :(
Egyéb alternatíva?
2015. febr. 2. 13:20
3/17 anonim válasza:
attól is függ hogy komplett menüt szeretnél vagy csak simán valami hús körettel? Gondolom desszertet cukrászdában veszel, de a többi fontos, illetve milyen főzőtudománnyal rendelkezel?
2015. febr. 2. 13:30
4/17 anonim válasza:
főzd meg a párodxD
2015. febr. 2. 13:43
5/17 anonim válasza:
azt tudod hogy mi a párod kedvence ?
3-as vagyok
2015. febr. 2. 13:46
6/17 anonim válasza:
Szerintem nem kellenek nagy ínyencségek, csak csempéssz bele pár szívecskét, különleges tálalást.
Pl. egy házilag sütött pizza ilyen feltéttel nekem nagyon bejönne:):
Bolognai spagetti? Ha szeretitek... Egyszerű, gyors, nem is túl drága... Akár üveges szósszal is készítheted, úgy még egyszerűbb. Ha nincs időm vagy kedvem túl sokat főzőcskézni, akkor szoktam így csinálni. Biztos, hogy te is el tudod készíteni. Kevés olajon megdinsztelsz (üvegesre, nem kell pirítani) egy közepes fej, apró kockákra vágott vöröshagymát. Ráteszel olyan fél kg darálthúst és megpirítod. A húsnak kis darabokra kell "szétesnie", ezt fakanállal segítheted. Sózod, borsozod (nem kell rá sok). Sokszor kell kevergetni, le ne égjen! Ezután ráöntöd a készen kapható üveges szószt és összekevered. Utána csak meg kell várni, míg megfő a hús, de azért még többször meg kell keverni. Közben kifőzöd a spagettit, reszelsz sajtot, megterítesz... Egyébként lehet máshogy is készíteni. Ha több időd és kedved van, akkor paradicsommal, sárgarépával, fűszerekkel... stb is lehet készíteni. Ha kell segítség, írj nyugodtan!
Én vennék egy egész bébicsirkét (nem túl drága, de ha mégis úgy érzed, akkor nyugodtan vegyél combot, szárnyat, amit szerettek), és azt sütném meg tepsiben, együtt a zöldségekkel (hagyma, fokhagyma, krumpli, répa).
2015. febr. 2. 14:55
10/17 anonim válasza:
Mi szeretjük az olasz előételeket, én azzal készülnék pl. Nem kellenek nagy mennyiségek, pár szelet sonka, szalámi, sajt, puha kenyér, olajbogyó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!