Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Szerintetek valentin napra...

Nikolett Gyurman kérdése:

Szerintetek valentin napra vagy farsangra milyen süti jó?

Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

képviselő fánk

brownie

epres csokis torta

sajt krémes pogácsa

sajtos roló

2014. febr. 9. 13:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok a valentin nap híve, de valahogy valami könnyű, lágy édesség jut eszembe. Szóval nem egy egész torta, vagy egy tálcányi sütemény, hanem egy szépen összerakott ételsor után egy elegáns desszert:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szóval flan, mousse, parfé, palacsinta"tortácska", pohárkrém, mini pite... valahogy ezek ugranak be.

Farsangra pedig inkább a klasszikusabbak, elsősorban nekem képviselőfánk az, ami eszembe jut róla. Ilyenkor általában fontos, hogy szállítható legyen, jól mutasson, illetve hűtés nélkül is jól elálljon egy ideig.

2014. febr. 9. 14:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Farsangra fank egyertelmuen, nem feltetlen a hagyomanyos, van ezer variacio.

Valentin nap? Brownie tejszinhabbal, eperrel. Csokiszufle etcsokibol. Creme Caramel karamell vagy vanilia martassal. Panna cotta fanyar malna, ribizi vagy afonya martassal.

2014. febr. 9. 22:34
 4/4 anonim válasza:
Valentin napra liszt nélküli csokitorta :). Nekünk nagyon bejött, amúgy meg lehet bolondítani reszelt citromhéjjal, meg hogyha a tejszínbe belefacsarsz legalább egy fél narancsot, és azután vered fel, az úgy nagyon finom lesz. Én kakaóporral, meg tejcsokis mandulával díszítettem, öt perc alatt elfogyott :) (gyerekeknek, farsangra nem hiszem, hogy jó lenne, mert a sok étcsoki miatt van egy markáns íze). De arra viszont jó valami egyszerű muffin, azt olvasztott csokival is lehet díszíteni, nagyon hamar rákeményedik, és lehet játszani a tej- meg a fehércsoki díszítéssel.
2014. febr. 15. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!