Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi az a póréhamu?

Majy kérdése:

Mi az a póréhamu?

Figyelt kérdés

A Bocuse d’Or döntőjében ez az egyik alapanyag ami írnak póréhamu...természetesen minden weboldal átvette (ctrl+c - ctrl+v) a hivatalos oldalon lévő receptet, magyarázat sehol nincs. Most akkor ez elírás, vagy ha nem akkor mi?

(a google se mondta meg)



#Bocuse d’Or #póréhamu
2015. febr. 2. 12:07
 1/3 anonim ***** válasza:
Talán a póréhagyma, de én valszeg nagyon egyszerűen gondolkodom...
2015. febr. 2. 12:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

„póréhamu”-mártás (fritőzben szenesre sült póréval összeturmixolt olívaolaj), amely visszafogott füstösséget ad az ételnek


(én is csak rákerestem de nekem nem tűnik elírásnak)

2015. febr. 2. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:

egy másik receptben:

"5 dkg szárított gombapor-keverék (50% ördögszekérgomba, 20% trombitagomba, 20% shi-itake, 10% póréhamu) "

Amiből akár arra is következtethetnék hogy ez egy gomba, de valószínűleg az a mártásos lesz a jó megoldás...de azért egy receptbe így beleírni

2015. febr. 2. 12:59

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!