Majy kérdése:
Mi az a póréhamu?
Figyelt kérdés
A Bocuse d’Or döntőjében ez az egyik alapanyag ami írnak póréhamu...természetesen minden weboldal átvette (ctrl+c - ctrl+v) a hivatalos oldalon lévő receptet, magyarázat sehol nincs. Most akkor ez elírás, vagy ha nem akkor mi?
(a google se mondta meg)
#Bocuse d’Or #póréhamu
2015. febr. 2. 12:07
1/3 anonim válasza:
Talán a póréhagyma, de én valszeg nagyon egyszerűen gondolkodom...
2/3 anonim válasza:
„póréhamu”-mártás (fritőzben szenesre sült póréval összeturmixolt olívaolaj), amely visszafogott füstösséget ad az ételnek
(én is csak rákerestem de nekem nem tűnik elírásnak)
3/3 A kérdező kommentje:
egy másik receptben:
"5 dkg szárított gombapor-keverék (50% ördögszekérgomba, 20% trombitagomba, 20% shi-itake, 10% póréhamu) "
Amiből akár arra is következtethetnék hogy ez egy gomba, de valószínűleg az a mártásos lesz a jó megoldás...de azért egy receptbe így beleírni
2015. febr. 2. 12:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!