A Tabascot mivel tudom helyetesíteni, mert nem kaptam sehol. Van belőle nem csípős változat is?
Figyelt kérdés
2015. jan. 31. 15:13
1/3 anonim válasza:
Nincs, csak csípős. Tescoban lehet kapni egyébként
2/3 anonim válasza:
A tabasco minden esetben erös paprikamártás, némi savanykás mellékízzel, nem csípös nincs belöle. (Kb mindha nem csípö csilit vagy cseresznyepaprikát akarnál)
Ha nem kapsz, akkor Erös Pistát kb ugyanannyi vízzelalaposan turmixolj össze és tegyél bele kevés borecetet, de ne legyen savanyú, csak savanykás, pikáns.
3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos ott nem kaptam!Pácolnám a husit,de akkor paprika őrleményel,amit én készítettem,azzal fogom bepácolni.Szinte olyan állagú ez is.Grillezni szeretném,mert zöldséges hús rakást készítek,köretekkel.
2015. jan. 31. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!