SOS Hogy kell zabkását készíteni?
Figyelt kérdés
Megcsináltam 3dl tejjel és 6 evőkanál zabpehellyel, de nem lett kásás jellegű, inkább csak a zabpehely felszívta a tejet és ennyi. Egy kicsit nyálkás is az íze...néztem az interneten az arányokat de mindenhol mást ír. Ti hogy csináljátok?2015. jan. 30. 15:09
1/3 anonim válasza:
A zabszemek méretétől függ, hogy mennyire lesz kásás. A nagyszemű zab úgy viselkedik, ahogy írtad.
2/3 anonim válasza:
Zabkorpából készítve olyan kásás lesz, mint a tejbegríz. Én bögrében szoktam készíteni, két evőkanál (v. 3 csapott) zabkorpát felöntök annyi tejjel, hogy félig legyen a bögre, aztán mikróba teszem. Figyelni kell, mert könnyen kifut.
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!