Milyen borsóból jó levest főzni, mirellitből, üvegesből vagy konzervből?
Szerencsére nekem van lefagyasztva jó nagy adag saját termés. Annál csak egy jobb van, amikor frissen szeded a kertben.
A boltiban nem a tartósítás módja igazán az érdekes, hanem hogy azt mennyire tisztességesen csinálják.
Régebben a paksi üvegest megettem úgy ahogyan volt. Zsengét keresem, csak hát más dolog a felirat, s más a valóság.
Bonduelle nem olyan rossz, csak annak húzósabb az ára.
Ha csak úgy általában kellene erősorrendet felállítani, akkor szerintem 1. fagyasztott/2. üveges/3. dobozos.
Mirelit, abból is a zsenge. A konzervek (valóban az üveges is az ) magas hővel kezeltek, így a színük, állaguk, ízük szerintem is pocsék.
Amikor ledinsztelem a fagyos borsót, akkor mind teszek bele egy csipetnyi szódabikarbónát, így megmarad az üde zöld színe, így minden tekintetben megközelíti a frissen fejtett borsót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!