Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen borsóból jó levest...

Milyen borsóból jó levest főzni, mirellitből, üvegesből vagy konzervből?

Figyelt kérdés
2015. jan. 22. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy friss - ami most nincs, vagy mireltiböl, a konzervek (az üveges is konzerv!!) borzasztó ízüek
2015. jan. 22. 21:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mirelit, az üveges, konzerves szerintem is szörnyű.
2015. jan. 22. 22:00
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerencsére nekem van lefagyasztva jó nagy adag saját termés. Annál csak egy jobb van, amikor frissen szeded a kertben.

A boltiban nem a tartósítás módja igazán az érdekes, hanem hogy azt mennyire tisztességesen csinálják.

Régebben a paksi üvegest megettem úgy ahogyan volt. Zsengét keresem, csak hát más dolog a felirat, s más a valóság.

Bonduelle nem olyan rossz, csak annak húzósabb az ára.

Ha csak úgy általában kellene erősorrendet felállítani, akkor szerintem 1. fagyasztott/2. üveges/3. dobozos.

2015. jan. 22. 22:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
+1 mirelit / friss
2015. jan. 23. 06:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Az üvegesnek és a konzervnek nagyon rossz mellékíze van és az állaga sem olyan jó, csakis mirelit.
2015. jan. 23. 08:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Mirelit, abból is a zsenge. A konzervek (valóban az üveges is az ) magas hővel kezeltek, így a színük, állaguk, ízük szerintem is pocsék.

Amikor ledinsztelem a fagyos borsót, akkor mind teszek bele egy csipetnyi szódabikarbónát, így megmarad az üde zöld színe, így minden tekintetben megközelíti a frissen fejtett borsót.

2015. jan. 23. 12:43
 7/8 zolidobos ***** válasza:
Mirelit! Nálunk a nagyrédei a nyerő, vasárnap is ez lesz.
2015. jan. 23. 13:41
 8/8 Ügyet Lenke ***** válasza:
szeretem mindeniket, van egy márka konzerv is amit imádok, a többit ki sem próbálom, a kerti friss a legjobb, a saját...
2015. jan. 23. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!