Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi a különbség felhasználhatós...

Mi a különbség felhasználhatóság szempontjából a kandírozott narancshéj és a cukorban eltett narancshéj között? Kezdő vagyok.

Figyelt kérdés

2015. jan. 19. 23:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ragad, másik nem.
2015. jan. 19. 23:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, mind a kettőnek egyforma a felhasználhatósága.
2015. jan. 20. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

A kandírozottat a cukorszirupban való főzés után levegőn szárítjuk, a cukorban , üvegbe eltett pedig szirupos marad .

Ha desszertként akarjuk adni, jobb a szárított, sütikbe mehet az üvegbe eltett is.

2015. jan. 20. 06:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az egyszerűbbet választom, mert csak ízesítésre fogom használni. A sok cukor miatt soha nem szerettem a kandírozott gyümölcsöket magukban, vagy mint díszítést enni a sütivel együtt. A Moszkauert szeretném elkészíteni, de akkor nem kell ragaszkodnom a pepecselősebb kandírozással.
2015. jan. 20. 10:38

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!