Mi a különbség felhasználhatóság szempontjából a kandírozott narancshéj és a cukorban eltett narancshéj között? Kezdő vagyok.
Figyelt kérdés
2015. jan. 19. 23:35
2/4 anonim válasza:
Semmi, mind a kettőnek egyforma a felhasználhatósága.
3/4 anonim válasza:
A kandírozottat a cukorszirupban való főzés után levegőn szárítjuk, a cukorban , üvegbe eltett pedig szirupos marad .
Ha desszertként akarjuk adni, jobb a szárított, sütikbe mehet az üvegbe eltett is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az egyszerűbbet választom, mert csak ízesítésre fogom használni. A sok cukor miatt soha nem szerettem a kandírozott gyümölcsöket magukban, vagy mint díszítést enni a sütivel együtt. A Moszkauert szeretném elkészíteni, de akkor nem kell ragaszkodnom a pepecselősebb kandírozással.
2015. jan. 20. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!