Tojásfehérje 1 hete a hűtőben áll, felhasználhatom még?
Figyelt kérdés
Múlt pénteken csináltam sütit, amibe csak a sárgája kellett, így 3 tojásfehérje megmaradt. Azóta a hűtőben áll. Szaga, kinézete normális. Bundáskenyeret csinálok most, bele merjem még tenni?2013. aug. 8. 12:42
1/4 anonim válasza:
nem tenném
le kellett volna fagyasztani, ha sajnáltad kidobni
2/4 anonim válasza:
Nem kockáztatnám meg, a tojásfehérje nyersen az egyik legjobb táptalaj baktériumok számára.
Máskor tedd a fagyasztóba, kiolvadás után ugyanúgy hasnálható, mint a friss.
4/4 A kérdező kommentje:
OK, köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 8. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!