Melyik a kedvenc húsos (főételszerű) levesetek?
Valamilyen húsos levest szeretnék szombaton főzni, de valami különlegesebbet, mint a gulyás vagy a bableves, ami után elég egy édes főétel, ami valószínűleg gőzgombóc lesz.
Nagyon kívánom a savanykás ízeket.
Ha savanykás ízeket kivansz akkor egy tojasleves tokeletes, mivel kell bele ecet, es kiadós is szerintem mert kicsit be kell sűríteni liszttel.
Vagy nalunk pl tegnap majgomboc leves volt ( teljesen általam készített, nem porból) es utana vargabéles.:) isteni
Na a húsleves az nálam is nagy kedvenc, de annál azért tartalmasabbat szeretnék.
Tárkonyos ragulevest a férjem nem szereti, pedig arra már gondoltam én is.
Becsinált levest még sose ettem, mindjárt ránézek egy receptre.
Csorba vagy frankfurti leves?
De tényleg bármelyiket meg lehet főzni tartalmasra, ha a megszokotthoz képest más arányokkal készíted (sok zöldség, sok hús, kevesebb víz).
Palócleves: Variációk egy témára, attól függően, hogy milyen húsból, és milyen fűszerekkel készíted! Nálam nagyon bejött akár csirkéből, akár sertésből csinálom.
Kaszásleves szuper, köszönöm az ötletet.
Ez pont olyan, mint amit kerestem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!