Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért folyik, terülszét a...

Miért folyik, terülszét a kekszem sütés közben? Kipróbált, finom csokis-kakaós keksz receptet keresek.

Figyelt kérdés

2015. jan. 14. 08:37
 1/3 anonim válasza:
Szerintem azért, mert vaj van benne és az megolvad sütés közben. Ezt kalkuláld bele, amikor kiporcizod a tésztát.
2015. jan. 14. 09:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

A recept nélkül nehéz konkrét tippet adni.


Amire én gondolok, az az, hogy vaj helyett margarint (és esetleg light-eset) használtál.

2015. jan. 14. 11:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 DarkLantern ***** válasza:
Az általam ismert keksz recepteket be kell tenni a hűtőbe, pár órára, nem szabad túl gyúrni sem, egyébként gyanítom sok a margarin /zsiradék benne.
2015. jan. 14. 19:49
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!