Miért folyik, terülszét a kekszem sütés közben? Kipróbált, finom csokis-kakaós keksz receptet keresek.
Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 08:37
1/3 anonim válasza:
Szerintem azért, mert vaj van benne és az megolvad sütés közben. Ezt kalkuláld bele, amikor kiporcizod a tésztát.
2/3 anonim válasza:
A recept nélkül nehéz konkrét tippet adni.
Amire én gondolok, az az, hogy vaj helyett margarint (és esetleg light-eset) használtál.
3/3 DarkLantern válasza:
Az általam ismert keksz recepteket be kell tenni a hűtőbe, pár órára, nem szabad túl gyúrni sem, egyébként gyanítom sok a margarin /zsiradék benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!