Ajánlanátok valami igazán finom mustáros pácot tarjához?
Figyelt kérdés
Úgy szeretném elkészíteni hogy a tarjaszeleteket bekenem a páccal, egyenként alufóliába csomagolom, hagyom hagy pácolódjon és becsomagolva tenném a sütőbe, úgy sütném meg.
Ehez keresek finom pácot, illetve minden ötletet, tapasztalatot mert még sose sütöttem így húst.
Ilyenekre gondolok hogy szorosan vagy lazán csomagoljam, szimpla vagy dupla fólia, olajozzam a fóliát vagy sem na meg kb mennyi ideig kell így sütni az ujjnyi vastag hús szeleteket?
2015. jan. 14. 08:32
1/1 anonim válasza:
Így még sosem sütöttem tarját. Én lazábban csomagolnám, hogy tudjon párolódni, viszont a sütés végén kicsomagolnám és pirosra sütném.
Mi a tarját egy nagyon egyszerű mustáros páccal szoktuk pácolni. Mustárt, olajat, sót, borsot keverek össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!