Töltött káposztát hogyan főzitek?
Figyelt kérdés
Én most éppen életem első töltött káposztáját főzöm. Alacsony lángon fő, mégis feljön a teteje. Szóval a gőz felnyomja a káposztákat a tetejére. Meg fognak főni így is, hogy nem lepi el őket a lé? Vagy nyomjam le valamivel? :S Buta kérdés tudom, de tényleg nem csináltam még ilyet soha. :P
Savanyú káposztából készül egyébként. Ebbe kell tenni sűrített paradicsomot a végén?
2010. febr. 6. 17:26
1/5 anonim válasza:
Néha forgasd meg öket, lenyomni nem kell. A töltött káposztába nem kell paradicsom, csak a töltött paprikába.
2/5 anonim válasza:
Az első jól írta,Inkább forgasd-rázogasd meg a fazekat,Ha megfőtt akkor én beszoktam a levét rántani,Paradicsom nem jó bele,nem passzol a savanyúkáposztához.
3/5 anonim válasza:
Az én nagymamám mindig tett egy kistányért a káposztákra ráfordította így azok nem tudtak annyira feljönni.
4/5 anonim válasza:
Anyukam fustolt hust is tesz a tetejere.
Miutan megfott meg tepsibe benyomja sutobe is.
Nagyon komoly illata van! foldszinten megmondom, ha anyam fozi a toltottkaposztat, pedig az otodiken lakunk :D
5/5 anonim válasza:
töltött káposztának van paradicsomos változata is, főleg Szabolcsban főzik így ha jól tudom, de akkor édeskáposztából csinálják nem a savanyúból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!