Valakinek van bevalt RAFAELO recepje? Megosztanatok velem?
Rafa+ello
Ezek persze az alapanyagok. A pontos készítés menetéről sajnos nincsenek információim.
van, de max este tudom megkérdezni az őseim (mondván ők ismerik), de inkább holnap. Hamis rafaello
De most nem tudom, hogy ebből csinálják, vagy máshogyan, mindegy, nagyon finom, amit csinálnak :)
Nekem tepsis rafaelo receptem van, ha érdekel leírhatom, nagyon finom. Bár ugye az igazi rafaelóhoz nem sok köze van. :D
Ez egy kókuszos tészta alap, rajta tojásos-vaníliapudingos krém, megszórva kókuszreszelékkel. Nagyon finom.
Szia!nekem is tepsis rafaello receptem van és isteni finom!!!
elkészíteni sem nehéz!!
RECEPT:
Hozzávalók:
tésztához:
-6 tojásfehérje,
-25dkg cukor,
-10dkg liszt,
-1/2 csomag sütőpor,
-15dkg kókuszreszelék,
Krém:
-6 tojássárgája,
-10 dkg cukor,
-1 csomag vaníliás puding
-4dl tej
-20dkg ráma
-10dkg porcukor
elkészítés:
A 6 tojásfehérjét a 25 dkg cukorral kemény habbá verjük,belekeverjük a lisztet,sütőport és a kókuszreszeléket és sütőpapírral bélelt tepsibe beleöntjük ,szépen elsimítjuk és 2-es fokon készre sütjük,kb 20-25 perc alatt!
a krém: a 6 tojássárgáját,a vaníliás pudingot,10 dkg cukrot a 4 dl tejjel felfőzzük,ha ki hűlt,a porcukorral elkevert rámát belekeverjük, rá kenjük a tészta tetejére és egy kis kókuszreszelékkel megszórjuk!!
JÓ ÉTVÁGYAT!!
remélem tetszik a recept:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!