Hogyan kell sült krumplit sütni?
Figyelt kérdés
Felforralom az olajat, és abba belerakhatom a fagyasztóból kivett krumplit?2015. jan. 8. 19:28
2/15 anonim válasza:
zsírban is sütheted, én úgy nyomom, mert az úgy gizdább!
de ja, fogod és beleteszed a forró olajba/zsírba
aztán ha már szép arany-barnás sárga ak burkolhatod
fagyasztott krumpli ált 8 percből megvan
az igazi krumpli meg olyan 12 perc körül.
3/15 savanyújóska válasza:
Olajat nem kell feltétlenül felforralni, csodás égési sérüléseket fog okozni ha fröcsög, és valamennyit valószínűleg fog. Én személy szerint bő (1 cm) olajban szoktam, hogy az oldalát ellepje.
4/15 A kérdező kommentje:
Teflonos tálba belepakolhatom?
2015. jan. 8. 19:39
6/15 A kérdező kommentje:
A használt olajjal mit csináljak?
2015. jan. 8. 19:54
8/15 anonim válasza:
ja, hagyd kihűlni, jó lesz legközelebb is :D
9/15 anonim válasza:
Ja az olaj forrására ne várj mert ha nincs benne semmi igaz sok idő elteltével de kigyullad utána jön a baj de rárakod a gázra 5 perc múlva egy kis krumplit beleraksz amikor már serceg akkor mehet bele a többi. Pár percenként forgasd mozgasd a krumplit hogy mindenhol átsüljön. Mikor már alakul halássz ki egyet óvatosan villával várd meg míg elhűl, és kóstold meg ha nem jó akkor még pár percet várj. A használt olaj meg még jó sokszor használható.
10/15 A kérdező kommentje:
20 éves. Köszi a válaszokat! :) Nagyon rossz lett a sült krumpli, az utóíze valami borzalom. Nagyon kéne már egy barátnő :)
2015. jan. 8. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!