Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik rizs nem tapad össze...

Melyik rizs nem tapad össze főzés után?

Figyelt kérdés
Tudom, a tasakos előfőzöttek nem, de ami ömlesztett, és nem olyan drága létezik?
2010. febr. 5. 17:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
de egyébként ha nagyon nem akar sikerülni, akkor utána öblisd át hideg vízzel, olyan lesz mintha alapból jól sikerült volna, cask persze újra kell ízesíteni
2011. dec. 21. 17:00
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!