Ez a lazacfilé amit boltban vásároltam, ezt lehet nyersen enni? Kell-e kisütni?
ugyan így néz ki, mint itt a képen (a legfelső kép)
ilyen narancssárga színű, de vmi fűszer van rajta
Nincsen ráírva a csomagolásra, hogy hogyan kell elkészíteni, ha kell-e egyáltalán
"Norvég lazacfilé bőr nélkül (Salmo salar). A termék a norvég tenyészetekből származik. Ragadozó hal. Jellegzetesen narancssárga húsú, bőr nélküli, natúr, szálkamentes filéjét kínáljuk (E trimmeléssel). A legjobb minőségű, vastag filét forgalmazzuk. Európa legnagyobb mennyiségben fogyasztott tengeri hala. Felhasználási terület: serpenyőben történő sütés, sütőben történő elkészítés, gőzölés. Köret: rizs, párolt zöldség."
Az általad linkelt oldal írja...
oké tudom elolvastam, de azt gondoltam vki volt már hasonló helyzetben vett ilyet és tudja hogyan kell elkészíteni
de akkor köszi :)
ja de a csomagolásra nincsen ráírva
ezért is kérdeztem
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!