Fozni mit eri meg? Dragan vasaroltam?
Csirkemelböl levest ???
Rosszul osztod be a főzési folyamatokat . Ezt bő 1 óra alatt 2 gyerek mellett megcsinálom ::
Kérj tanácsot anyukádtól a főzés terén : A pénzt nem csirkemellre kellett volna költeni ,hanem aprólékra ,sokkal jobb és kiadosabb levesed lett volna olcsobban 2 napra ::
Én sem akarlak a világért sem kritizálni, de nem jó húst választottál.csirkemellből 1 darabból is lehetett volna egy finom ragulevest készíteni, 40 perc alatt, nem 5 óra alatt.
a sóska is elég lett volna egy csomaggal hármótokra. a másik két csirkemellet egy kis vajon megsütöttem volna, mellé egy kis krumpli és a sóskamártás.(de még az is elég sok hús , ebből másnapra is lehetett volna valamit készíteni mellé. lecsós alapra tenni, kis tésztával... stb.
5 óra alatt annak a csirkemellnek semmi íze nem maradt.
Ennyi alapanyagból legalább 8 adagnak ki kellene jönnie.
De fogd fel tanulópénznek, előbb-utóbb rájössz a mennyiségekre, arányokra, a főzési időkre, és majd olcsóbban meg fogod úszni a főzést.
ne keseredj el,menni fog :)
450 ft a belavaló krumpli ?? ma 5 kilót vettem az Aldiban 400 ft-ért, kifogástalan minőségűt. valamit nagyon elszámoltál mennyiségekben, időben, adagban.
Tényleg kérj segítséget egy közelben lévő családtagtól, ismerőstől, hogy jobban tudj gazdálkodni.
Még nem késő ,bárkitől tanulhatsz, de kiváló szakácskönyvek is rendelkezésre állnak kezdőknek-haladónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!