Milyen ételt csinálják karácsonyra, ha a férjem semmi jellemző magyaros ételt nem eszik meg?
Utolsó: mért neked meddig tart? Ha 1,5 óra alatt nem zavarsz le egy bevásárlást, az már rég rossz...
Bár tegyük hozzá, hogy nálunk pl. házhoz rendelni is lehet a bevásárlást, így kb. 15 perc kiválasztani a netes keresőben, hogy mit szeretnék venni...
21-es számolj
Másfél órával előtte még a gép előtt ül, és állítása szerint akkor kelt fel, tehát még öltözik, össze-szedi magát, beül a kocsiba és elmegy egy multiba... ott mindent-mindent körbejár, hogy hol mit tud megvásárolni: hús, zöldség, sütéshez való dolgok, meg még vissza is ér, és ismét a gép előtt válaszolgat.
Ha pedig nem multiban vásárolt, hanem több kisebb üzletet, zöldségest kell neki a városban végig-járni, és még az oda-vissza út is...
... nekem ne mondja senki, hogy mindez belefér másfél órába
Nekem simán bele szokott férni a másfél órába. Pl egy auchan túra célirányosan max fél óra, csak sorban kell vásárolni, nem össze-vissza rohangálni az áruházban.
Ha nézelődni megyek, akkor nyilván több, de a másfél óra, amin ki vagy akadva, teljesen reális. Akkor is, ha nem multiba megy, hanem kisebb boltokba.
Nekem maga a vásárlás listáról 30-45 perc között szokott lenni. Az 1 órás ebédszünetemben szoktam megejteni péntekenként. Nem kóborlok órákig a hipermarketben minden szarra bámulva.
Felöltözni, elkészülődni legyen 15 perc, nekem kiérni 5, mert nincs messze. Most ezen mi olyan lehetetlen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!