Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételt csinálják karácso...

Milyen ételt csinálják karácsonyra, ha a férjem semmi jellemző magyaros ételt nem eszik meg?

Figyelt kérdés
Sajnos nem szereti a kacsát, libát, halat. Az ő családjában nem is volt jellemző a nagy sütés-főzés. Hétköznapokon sokszor van pörkölt, székelykáposzta, így az nem olyan ünnepi menü. Nem tudom milyen étellel lehetne feldobni az ünnepi hangulatot.
2014. dec. 24. 15:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%

Utolsó: mért neked meddig tart? Ha 1,5 óra alatt nem zavarsz le egy bevásárlást, az már rég rossz...

Bár tegyük hozzá, hogy nálunk pl. házhoz rendelni is lehet a bevásárlást, így kb. 15 perc kiválasztani a netes keresőben, hogy mit szeretnék venni...

2014. dec. 25. 10:50
 22/26 anonim ***** válasza:
Jól figyelj, mert ez egy nagyon bonyolult recept lesz...kérdezd meg.
2014. dec. 25. 11:32
 23/26 anonim ***** válasza:
44%

21-es számolj

Másfél órával előtte még a gép előtt ül, és állítása szerint akkor kelt fel, tehát még öltözik, össze-szedi magát, beül a kocsiba és elmegy egy multiba... ott mindent-mindent körbejár, hogy hol mit tud megvásárolni: hús, zöldség, sütéshez való dolgok, meg még vissza is ér, és ismét a gép előtt válaszolgat.

Ha pedig nem multiban vásárolt, hanem több kisebb üzletet, zöldségest kell neki a városban végig-járni, és még az oda-vissza út is...

... nekem ne mondja senki, hogy mindez belefér másfél órába

2014. dec. 26. 09:47
 24/26 anonim ***** válasza:
72%

Nekem simán bele szokott férni a másfél órába. Pl egy auchan túra célirányosan max fél óra, csak sorban kell vásárolni, nem össze-vissza rohangálni az áruházban.

Ha nézelődni megyek, akkor nyilván több, de a másfél óra, amin ki vagy akadva, teljesen reális. Akkor is, ha nem multiba megy, hanem kisebb boltokba.

2014. dec. 26. 10:58
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem maga a vásárlás listáról 30-45 perc között szokott lenni. Az 1 órás ebédszünetemben szoktam megejteni péntekenként. Nem kóborlok órákig a hipermarketben minden szarra bámulva.

Felöltözni, elkészülődni legyen 15 perc, nekem kiérni 5, mert nincs messze. Most ezen mi olyan lehetetlen?

2014. dec. 26. 11:26
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy tervezett menüre való célirányos bevásárlás bőven belefér másfél órába, még, ha autózni is kell miatta...
2014. dec. 26. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!