Ti milyen sütiket csináltok karácsonyra? Csak a hagyományosakat, vagy ti szerettek újítani?
Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 19:12
1/11 anonim válasza:
Általában a hagyományosakat. Már kész a zserbó (és a zsermák, ez mákos, szilvalekváros zserbó) és a linzerkarika. Hátra van még a mézeskrémes és a hókifli.
2/11 anonim válasza:
Csokival bevont réteges sütit, különféle csoki minyonokat. Képviselőfánkot.Ezt szereti a családom.
3/11 anonim válasza:
Mézeskrémes, kókuszgolyó, puszedli, bejgli, és mézeskalács lesz porondon. (Utóbbi csak dísznek.) Még nagyon gondolkozom egy kis sajtos rúdban, hogy legyen sós is. :)
4/11 anonim válasza:
A klasszikusok mellé egy Jamie Oliver-féle narancsos sütit is szoktunk csinálni, de amúgy a szokásos: zserbó, bejgli.
5/11 anonim válasza:
Ma sütöttem meg a bejgliket, tervben van még sajtospogi, bagolyszem, kókuszgolyó, hókifli. A napokban beszélgettünk a párommal hogy gyerekkorunkban ettünk utoljára aranygaluskát, lehet hogy idén nekiugrok az elkészitésének meglepetésből :)
6/11 anonim válasza:
A mezeskalacs az egyetlen, amit minden adventi idoszakban keszitek.
Edesanyamnal pedig a dios es makos bejgli, zserbo, illetve az almas pite az orok. :)
En semmibol sem sutok sokat, a minoseg jellemzi a sutesi szokasomat is. Iden somloit keszitek szenteste.
Raffaello tortat pedig a vendegek szamara sutok, de nekik rendeltem zserbot, burkiflit, dios linzert,
7/11 anonim válasza:
Zserbót sütök, utána megyünk anyósoméknál, ő szerintem Twixet süt, havasit, vaníliás karikát.
8/11 anonim válasza:
Mákos-aszalt szilvás, gesztenyés-aszalt áfonyás és diós-aszalt sárgabarackos bejgli már kész. Mézes krémest is megcsináltam már, még hátra van a hókifli-tölteléknek a bejgli töltelékekből maradt+ lesz lekváros és kókuszkrémes. Narancsos kuglófot holnap sütök, sajtos pogácsát, rudakat, szezámos és tökmagos sajtosrudakat szintén holnap.
9/11 anonim válasza:
mézeskalács, dobos torta, hullámos égbolt, zserbó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!