Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kell padlizsánkrémet...

Hogy kell padlizsánkrémet csinálni?

Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Megsütöd egybe a padlizsánt, majd amikor megpuhul, lehámozod a héját. Géppel összepépesited egy kevés vajjal, és teszel bele sót, borsot izlés szerint.
2008. aug. 18. 10:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi igy csinaljuk...

A gazon vagy kint a szabadba vas lapon megsutjuk minden oldalarol(ugy jo ha szinte szenne eg,mert az adja neki a kulonleges izt-a haja!),majd hideg vizbe teszem,meg "hamozom" ha csak lehet fa kessel elkapargatom,fontos h ne vagjad!....majd 1 fej hagymar reszelek bel izles szerint,sozom es majonezzel kikavarom.Vagy ha nem szereted a majonezt ugyan igy:hagyma+so+picike ecet(es az epedet sem fogja bantani a hagyma)+keves olaj amivel simara lehet keverni.

Jo etvagyat.

Nem magy ordongosseg es nagyon finom!

2008. aug. 18. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi,kiprobálom
2008. aug. 18. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi mustárt is szoktunk bele tenni.
2008. aug. 18. 16:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sok fokhagymát is darálok bele, és néha grillezett kaliforniai paprikát. A padlizsánt sütés előtt feltétlenül szúrkáljátok meg, nekem a múltkor felrobbant, senkinek nem kívánok olyan sütőt!!!:)
2008. aug. 18. 16:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!