Hogy kell padlizsánkrémet csinálni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 18. 10:02
1/5 anonim válasza:
Megsütöd egybe a padlizsánt, majd amikor megpuhul, lehámozod a héját. Géppel összepépesited egy kevés vajjal, és teszel bele sót, borsot izlés szerint.
2/5 anonim válasza:
Mi igy csinaljuk...
A gazon vagy kint a szabadba vas lapon megsutjuk minden oldalarol(ugy jo ha szinte szenne eg,mert az adja neki a kulonleges izt-a haja!),majd hideg vizbe teszem,meg "hamozom" ha csak lehet fa kessel elkapargatom,fontos h ne vagjad!....majd 1 fej hagymar reszelek bel izles szerint,sozom es majonezzel kikavarom.Vagy ha nem szereted a majonezt ugyan igy:hagyma+so+picike ecet(es az epedet sem fogja bantani a hagyma)+keves olaj amivel simara lehet keverni.
Jo etvagyat.
Nem magy ordongosseg es nagyon finom!
3/5 A kérdező kommentje:
nagyon köszi,kiprobálom
2008. aug. 18. 10:37
4/5 anonim válasza:
Mi mustárt is szoktunk bele tenni.
5/5 anonim válasza:
Én sok fokhagymát is darálok bele, és néha grillezett kaliforniai paprikát. A padlizsánt sütés előtt feltétlenül szúrkáljátok meg, nekem a múltkor felrobbant, senkinek nem kívánok olyan sütőt!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!