Milyen palacsintasütőt vegyek?
Figyelt kérdés
Teflonos kizárva. Van most egy lemez, de egy ponton mindig odaragad. Én kerámiára gondoltam. Tapasztalataitok vannak?2014. dec. 14. 11:09
2/3 anonim válasza:
Hagyományos, lemezt. Abban lehet a legvékonyabbat csinálni.
3/3 anonim válasza:
Nekem a kerámia nem vált be, nagyon vastagok lettek benne, bárhogyan variáltam a tésztát.Nem tudom miért zártad ki a teflont, Pár év múlva a kerámiára találják ki, hogy káros...A hagyományos lemez is tökéletes, de abból meg vasoxid kerülhet a szervezetedbe, mert minden ártalmas lehet a jól megfizetett "kutatók" szerint.A hagyományosban sütött palacsinták alá több zsiradék kell, szóval "borzasztó egészségtelen ", Nézőpont kérdése :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!