Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Romlott volt a rántott hús vajon?

Romlott volt a rántott hús vajon?

Figyelt kérdés

Nevelőanyum ma rántot húst csinált. nem büdös volt csak fura illata. nem tudom mihez hasonlítani, olyan.. ázottbunda szaga volt. íze nem volt fura, bár leöntöttem kechuppal ^^; Ugye nem volt romlott..? ha igen mi lesz? Emetofóbiám van..:S

L/17

2010. jan. 31. 16:37
 1/10 A kérdező kommentje:
De lehet nevelőanyum nem főz jól... nem kritizálni akarom de sok íze nem volt a húsnak meg a krumplinak se...
2010. jan. 31. 16:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
nyugi mégha romlott is volt, egy szelet hústól semmi bajod nem lesz.
2010. jan. 31. 16:41
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
Emetofóbia...:)))))) Tudod is mi az vagy csak jól hangzik? HA egy hús romlott, akkor az feltűnt volna. Amúgy mege gy hányásfóbiás nem eszik meg olyan ételt ami csak egy kicsit is gyanús neki... Na, egy újabb finnyás kamaszlány...
2010. jan. 31. 16:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Utolsónak: Tudom mit jelent. Hat éve szenvedek benne, minimális mennyiséget eszem. Tudom, hogy lelki dolog a háttere: elváltak a szüleim. a korom tudod, 40 kiló vagyok. ha hányingerem van be vagyok ijedve, szóval ne ítélkezz úgy, hogy fogalmad sincs a dolgokról. Édesapám rámszállt, hogy nem eszek rendesen, és ha nem eszem meg akkor ő dugja le a torkomon. "Újabb finnyás kamaszlány"
2010. jan. 31. 16:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Elsőnek köszönöm a normális választ. Hihetetlen, hogy vannak akik nem kötöszködnek. ez az oldal is kezd érdekes emberekkel megtelni... :S
2010. jan. 31. 16:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Na, mi a helyzet? Élsz még?
2010. jan. 31. 20:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy másfajta húst használt (pl nekem a pulyka ize kellemetlen, csak a karajt szeretem rántva), vagy esetleg valamivel füszerezte, ami nem izlett.
2010. jan. 31. 22:00
 8/10 A kérdező kommentje:
élek. ja. nem tudom csak az illata volt fura. de csirke volt. na mind1. köszönöm azoknak akik normálisak voltak hozzám. remélem nem okozott fizikai fájdalmat....
2010. jan. 31. 22:57
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hogy nem vettelek halálosan komolyan a hányásfóbiáddal,de szerintem ezt csak bebeszéled magadnak. De ha elég kitartó vagy, akkor előbb-utóbb tényleg az lesz és akkor már semmit nem fogsz tudni enni, pláne nem olyan húst ami már elsőre is gyanús. Leöntöm kechuppal és kész, jó az.... Ahah, hányásfóbiásval...
2010. jan. 31. 23:20
 10/10 A kérdező kommentje:
jó most vesszünk már össze ezen. ezt h lehet am bebeszélni?? ennél lejjebb úgyse csúszhatok. de ha minden igaz akkor már el tudok menni orvoshoz. am nekem halálosan mindegy, elhiszed-e vagy sem, nem leszek tőle se jobban, se rosszabbul. Örülj, hogy neked nincs.
2010. febr. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!