Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hurkához és kolbászhoz milyen...

Hurkához és kolbászhoz milyen körítést ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Eddig mindig tepsiben sült burgonya volt, de kellene valami újítás.
2010. jan. 31. 11:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hagymás tört krumpli, párolt káposzta, rizs, krumplipüré.
2010. jan. 31. 12:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/12 anonim válasza:
100%

Hagymás törtkrupli? Kukoricás-gombás rizs, vagy párolt zöldségköret. Sőt, párolt gyümölcs is lehet. Kis mézen megpirítani almát, narancsot, banánt, stb-t.

Majd írd meg, melyiket csináltad meg! :-)

2010. jan. 31. 12:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/12 anonim válasza:
90%
szerintem is az a legjobb amikor együtt sül a krumpli a hurkával meg a kolbásszal. jobb nem nagyon van, mert a hurkában rizs van, tehát köretnek akkor már kicsit fura, tészta nem illik hozzájuk, esetleg friss kenyér
2010. jan. 31. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Röszti, eddig avval volt a legfinomabb :) vagy friss még meleg kenyér vagy zsemle. Úgy az igazi.:)
2010. jan. 31. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/12 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is a hagymás törtkrumpli és a párolt lilakáposzta illik hozzá leginkább. Rizst azért nem ennék vel, mert az már van a hurkában. A lilakáposztához tehetsz egész köménymagot is, egy nagyon kevés cukrot és egy pici ecetet, sokkat dob rajta.
2010. jan. 31. 12:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a sima, sós vízben főtt krumpli jön be hozzá a legjobban. A hagymás-törtkrumpli nekem elég intenzív ízű önmagában is ,és hát a hurka kolbász önmagában is egy ízorgia. De hát kinek hogy? :))
2010. jan. 31. 12:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

vele sült savanya káposzta

imádom!

2010. jan. 31. 12:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Friss kenyér, és a hurkával együtt sült alma! Mennyei!
2010. jan. 31. 12:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi úgy csináljuk,hogy vékonyra felszeletel krumplit rakjuk a tepsi aljára,só-bors-olaj-víz rá és a hurka-kolbász,majd fólia alatt kicsit pároljuk,majd sütjük.Nagyon finom,mert a kolbász paprikás zsírjában sül meg.
2010. jan. 31. 12:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
savanyúság + kenyér
2010. jan. 31. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!