Nagyrészt hagyományosakat, vagyis a halászlé, hal valamilyen formában még rántva vagy rácpontyként,mákosguba,
Töltöttkáposzta, kocsonya, majonézes és egyéb saláták.
Minden évben szoktam én is valamilyen kölönlegest is kitalálni, különféle töltött hústekercseket.
Én mindig úgy és annyit főzök, mintha mindig ide jönne mindenki, pedig nem így van. Több helyszínen zajlanak az esték, de általában viszek is, hozok is kaját, sütiket.
Aztán két ünnep között van miben dúskálni:)
Aztán következik a második felvonás, az szilveszeter-újév. de az már nem annyira strapás.
Szüleimhez megyünk, anyukám sosem mondja meg előre, hogy mi lesz a menü, de mindig valami különleges :)
A tavalyi pl. ez volt:
lazacsaláta
avokádó krémleves
pulykarolád vegyesen szilva és gesztenye töltelékkel, hozzá kukorica saláta és károlyi saláta
plusz kismillióféle süti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!