Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mi lesz nálatok a vacsora...

Mi lesz nálatok a vacsora karácsonykor?

Figyelt kérdés

2014. dec. 2. 10:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nagyrészt hagyományosakat, vagyis a halászlé, hal valamilyen formában még rántva vagy rácpontyként,mákosguba,

Töltöttkáposzta, kocsonya, majonézes és egyéb saláták.

Minden évben szoktam én is valamilyen kölönlegest is kitalálni, különféle töltött hústekercseket.

Én mindig úgy és annyit főzök, mintha mindig ide jönne mindenki, pedig nem így van. Több helyszínen zajlanak az esték, de általában viszek is, hozok is kaját, sütiket.

Aztán két ünnep között van miben dúskálni:)

Aztán következik a második felvonás, az szilveszeter-újév. de az már nem annyira strapás.

2014. dec. 2. 11:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Nálunk minden évben a szüleimnél ül össze a család és gyerekkoromtól kezdve mindig is ugyanaz a menü. Ezeket csak ilyenkor karácsonykor esszük, így igazán ünnepi a dolog. A menü pedig: káposzta leves jó sok kolbásszal, mákos guba vanília sodóval! Meg persze sütik tömkelege.
2014. dec. 2. 14:35
 13/13 anonim ***** válasza:

Szüleimhez megyünk, anyukám sosem mondja meg előre, hogy mi lesz a menü, de mindig valami különleges :)

A tavalyi pl. ez volt:

lazacsaláta

avokádó krémleves

pulykarolád vegyesen szilva és gesztenye töltelékkel, hozzá kukorica saláta és károlyi saláta

plusz kismillióféle süti

2014. dec. 2. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!