Miből szoktatok pástétomot csinálni?
Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 12:18
1/5 anonim válasza:
Lencse, csicseriborso, csirkemaj, avokado
2/5 anonim válasza:
Zöldborsó, máj. Ezekből a leggyakrabban, de szinte bármiből lehet, csak a fantázia szab határt. :)
3/5 anonim válasza:
Csirkemájból amolyan házi májkrémet, valamint füstölt sprotniból szoktam krémet készíteni.
4/5 A kérdező kommentje:
És hogy készititek ezeket a zöldségeseket?
2014. nov. 28. 13:50
5/5 anonim válasza:
Csirekmájból, maradék sülthúsokból, vagy éppen levesben főtt húsból.
zalai felvágottból szendvicskrémet szoktam készíteni, ami hidegen és melegszendvicsnek is nagyon finom.
A sárgaborsó főzelék maradékát pirítóssal is szoktuk vacsorára enni, rá lisztbe forgatott, ropoósra sütött hagymakarikákkal.
A padlizsánkrém is nagyon finom, a töpörtyűkrém is. Szóval többnyire húsosakat, de azért a zöldséges sem idegen tőlünk.
Passzírozot, darált, vagy összetört alapanyagok, és a jó fűszerezés a zöldségeseknél a lényeg. No persze húsosoknál is.
Ja és én is szoktam hal.-és tojáskrémet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!