Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miből szoktatok pástétomot...

Miből szoktatok pástétomot csinálni?

Figyelt kérdés
2014. nov. 28. 12:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Lencse, csicseriborso, csirkemaj, avokado
2014. nov. 28. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Zöldborsó, máj. Ezekből a leggyakrabban, de szinte bármiből lehet, csak a fantázia szab határt. :)
2014. nov. 28. 13:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Csirkemájból amolyan házi májkrémet, valamint füstölt sprotniból szoktam krémet készíteni.
2014. nov. 28. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
És hogy készititek ezeket a zöldségeseket?
2014. nov. 28. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Csirekmájból, maradék sülthúsokból, vagy éppen levesben főtt húsból.

zalai felvágottból szendvicskrémet szoktam készíteni, ami hidegen és melegszendvicsnek is nagyon finom.

A sárgaborsó főzelék maradékát pirítóssal is szoktuk vacsorára enni, rá lisztbe forgatott, ropoósra sütött hagymakarikákkal.

A padlizsánkrém is nagyon finom, a töpörtyűkrém is. Szóval többnyire húsosakat, de azért a zöldséges sem idegen tőlünk.

Passzírozot, darált, vagy összetört alapanyagok, és a jó fűszerezés a zöldségeseknél a lényeg. No persze húsosoknál is.

Ja és én is szoktam hal.-és tojáskrémet is.

2014. nov. 28. 16:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!